Home » Local » Un bărbat din Murgeni și-a lovit fosta concubină cu palmele și pumnii în zona feței

Un bărbat din Murgeni și-a lovit fosta concubină cu palmele și pumnii în zona feței

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au reținut un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Sărățeni, orașul Murgeni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, amenințare și violență în familie.

La data de 20 septembrie 2023, ora 07.36, Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, din Sărățeni, cu privire la faptul că fostul concubin, în vârstă de 29 de ani, ar fi agresat-o.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au stabilit că, la data de 20 septembrie 2023, ora 07.30, femeia aflată la volanul unui autoturism ar fi fost oprită în trafic de fostul concubin, și el aflat la volanul unui autoturism, care ar fi agresat-o, lovind-o cu palmele și pumnii în zona feței. La plecare, acesta ar fi efectuat manevra de mers înapoi și ar fi acroșat autoturismul persoanei vătămate, producându-i avarii.

În urma tamponării, nu au rezultat vătămări corporale, ambii conducători auto fiind testați cu aparatul alcooltest, rezultatele înregistrate fiind negative.

Polițiștii au emis împotriva bărbatului de 29 de ani un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de fosta sa concubină și fiul lor minor dar și față de reședința acestora.

La data de 21 septembrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Murgeni au reținut, pe o perioadă de 24 de ore, bărbatul de 29 de ani.

La data de 22 septembrie 2023, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Poliției Orașului Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*