Home » Local » Doi bărbați din Zorleni au lăsat fără combustibil utilajele care lucrează la centura de ocolire a municipiului Bârlad

Doi bărbați din Zorleni au lăsat fără combustibil utilajele care lucrează la centura de ocolire a municipiului Bârlad

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 20 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, în perioada 20 august – 10 septembrie 2023, în comuna Zorleni, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au stabilit faptul că, în perioada sus-menționată, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi sustras, pe durata nopții, din rezervorul unui vehicul (cap tractor) parcat în zona unei vulcanizări din localitatea Simila, comuna Zorleni și din rezervoarele unor utilaje (buldozer și cilindre compactoare), parcate pe șantierul centurii de ocolire a municipiului Bârlad, peste 550 litri de combustibil (motorină). Prejudiciul cauzat este estimat la 5.000 lei.

La data de 27 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, 28 septembrie 2023, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*