Home » Local » Dragoș Benea, președintele intermimar PSD Vaslui, anunță un „proces de priminire” în viteză al organizației județene

Dragoș Benea, președintele intermimar PSD Vaslui, anunță un „proces de priminire” în viteză al organizației județene

Europarlamentarul Dragoș Benea este noul președinte interimar al PSD Vaslui. Decizia conducerii centrale a PSD vine după excluderea din partid a lui Dumitru Buzatu.

Într-o conferință de presă organizată la sediul PSD Vaslui, europarlamentarul a spus că nu știe cât va dura acest interimat, dar va investi timp și va fi un administrator al organizației locale „atât cât va fi nevoie”.

Dragoș Benea și-a exprimat speranța că se va putea baza pe sprijinul colegilor de la nivel local, iar în viitorul apropiat va fi făcută „o analiză chirugicală” a situație la zi din partid, pentru ca organizația să traverseze acest moment delicat.

Președintele interimar PSD Vaslui a mai precizat că va pregăti cea mai bună garnitură pentru alegerile locale din anul viitor, fiind nevoie de 87 de candidaturi.

Mai mult, Benea a precizat că la organizația locală lucrurile trebuie schimbate, chiar dacă acestă acțiune nu este pe placul organizației locale. Practic, Dragoș Benea a anunțat „un proces de primenire” în viteză al Organizației Județene PSD Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*