Home » Administratie » Ședința CJ Vaslui 31 iulie 2023! Schimb dur de replici între Marius Arcăleanu și Dumitru Buzatu pe subiectul drumului strategic

Ședința CJ Vaslui 31 iulie 2023! Schimb dur de replici între Marius Arcăleanu și Dumitru Buzatu pe subiectul drumului strategic

de Dănuț CIOBANU 

În ședința CJ Vaslui din data de 31 iulie 2023, consilierul județean Marius Arcăleanu a avut un schimb de replici acid cu Dumitru Buzatu pe tema drumului strategic. Arcăleanu a avertizat conducerea CJ-ului că lucrările sunt de cea mai proastă calitate, moment în care Dumitru Buzatu l-a amenințat că va fi dat în judecată de constructor, dacă va mai vorbi despre acest lucru. 

Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui, a făcut o serie de precizări legate de drumul strategic, pentru care Dumitru Buzatu a fost prins în flagrant cu mita de 1.250.000 lei.

Acesta a precizat că în cadrul ședinței Consiliului Județean (CJ) Vaslui din data de 31 iulie 2023, a adus din nou în discuție subiectul drumului strategic.

„La intervenția mea, de acum aproximativ un an și jumătate în urmă, domnul Buzatu mă amenințase că mă va da constructorul în judecată dacă mai vorbesc despre calitatea proastă a acestor lucrări. L-am avertizat din nou pe domnul Buzatu că lucrările sunt de cea mai proastă  calitate și am reiterat faptul că persoanele care se ocupă trebuie să trateze cu seriozitate și responsabilitate acest proiect”, a spus Marius Arcăleanu.

Dumitru Buzatu a replicat agresiv că lucrările sunt de cea mai bună calitate și a refuzat să asculte orice argument din partea lui Marius Arcăleanu.

„Reacția domnului Buzatu a fost una deloc surprinzătoare dacă ne gândim la tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. A susținut că toate persoanele care se ocupă știu exact cum trebuie să procedeze, că sunt responsabili și totul se desfășoară “ca la carte”. Bineînțeles că a refuzat vehement măcar să asculte până la capăt ceea ce aveam de spus, iar de dovezi, nici nu se mai pune problema. Tăria și chiar agresivitatea cu care își susținea cauza ridica multe semne de întrebare încă de atunci.

Nu foarte târziu, după aproape 2 luni, au apărut și răspunsurile, poate nu complete, dar timpul nu este pierdut”, a mai spus Marius Arcăleanu.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*