Home » Sport » Emoționant! Motivul pentru care a ales Deian Sorescu să mergă la Dinamo, deși era dorit și de FCSB. „Avea lacrimi în ochi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Emoționant! Motivul pentru care a ales Deian Sorescu să mergă la Dinamo, deși era dorit și de FCSB. „Avea lacrimi în ochi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Deian Sorescu (22 de ani), atacantul lui Dinamo, a povestit, la ProSport Live, despre momentul în care s-a decis să semneze cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Acesta susține că Ionel Dănciulescu a venit la Timișoara pentru a-l convinge să vină la formația roș-albă. Conform acestuia, în momentul în care l-a văzut pe oficialul lui Dinamo, tatăl său a început să plângă, acesta fiind un dinamovist înrăit. Astfel, Sorescu nu a mai stat pe gânduri și a semnat cu formația din capitală, deși rivala FCSB era și ea interesată să-l transfere pe tânărul jucător.

„Am mai avut oferte din Liga 1, dar am ales Dinamo pentru că tata este dinamovist. Prima oară când a venit Dănciulescu la Timișoara tata avea lacrimi în ochi, nu l-am mai văzut așa emoționat. Când a venit oferta de la Dinamo nu am mai băgat alte oferte în seamă.

Tata m-a îndreptat spre acest sport și îi mulțumesc! Nu am făcut o alegere rea, nu regret nimic, mă simt bine la Dinamo. Am găsit acel spirit, sigur Dinamo nu va rămâne așa, va reveni unde îi este locul” a declarat Sorescu, la ProSport Live.

Deian Sorescu, săgeți către Ionuț Negoiță

Deian Sorescu a avut un mesaj, în cadrul emisiunii ProSport Live, pentru suporterii lui Dinamo care investesc bani la clubul din ”Ștefan cel Mare”, dar își arată nemulțumirea față de Ionuț Negoiță pentru că le-a tăiata salariile.

„Eu sunt jucătorul lui Dinamo, îî respect pe toți. Le mulțumesc suporterilor pentru ce eforturi fac ca să strângă bani. Suporterii lui Dinamo fac ceva uimitor. Cred că soluția cea mai bună e să cadă toți de acord să salveze Dinamo. Nu e normal să ni se taie salariile, dar nu avem ce face”, a spus Deian Sorescu în cadrul emisiunii ProSport Live.

725.000 de euro este cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com

7 goluri și 7 pase decisive a dat Deian Sorescu în 28 de partide bifate pentru Dinamo, în acest sezon

The post Emoționant! Motivul pentru care a ales Deian Sorescu să mergă la Dinamo, deși era dorit și de FCSB. „Avea lacrimi în ochi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*