Home » National » Metoda „accidentul” face o nouă victimă. Un tânăr de 19 ani a furat mii de lei de la o bătrână de 87 de ani

Metoda „accidentul” face o nouă victimă. Un tânăr de 19 ani a furat mii de lei de la o bătrână de 87 de ani

O femeie de 87 de ani dintr-o comună din Mehedinți a plătit 5.150 de lei unui așa-zis medic, care a pretins că fiica bătrânei este în spital și are nevoie de o intervenție chirurgicală. Autorul, un tânăr de 19 ani, a fost prins câteva ore mai târziu, la un control de rutină în trafic. Polițiștii au găsit banii ascunși sub scaunul dreapta față, iar șoferul a recunoscut că i-a primit de la o femeie pe care nu o cunoștea.

„În fapt, în noaptea de 27/28 decembrie 2022, ora 00:45, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Constanţa, pe D.N. 65 C, în municipiul Craiova, a fost oprit un autoturism în care se aflau doi tineri, unul de 19 ani, conducătorul auto şi al doilea de 15 ani, pasager, ambii din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În urma controlului corporal şi al autoturismului, sub scaunul dreapta faţă, polițiștii au găsit suma de 5.150 de lei. Întrebați de proveniența banilor, cei doi tineri au recunoscut că i-au primit de la o femeie pe care nu o cunosc, din comuna Bulzeşti.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*