Home » Administratie » Toate clădirile publice din Miclești vor avea apă caldă de la panouri solare

Toate clădirile publice din Miclești vor avea apă caldă de la panouri solare

Toate clădirile publice din Miclești, de la primărie și cămin cultural, până la farmacie și biserică, vor avea apă caldă, din această primăvară, de la panouri solare obținute de autoritățile locale printr-un proiect în valoare de 15.000 de euro, unic la nivel de județ.

Premieră în județ în materie de asigurarea apei calde menajere prin metode ecologice. Primăria Miclești a reușit finalizarea unui proiect prin care reprezentanții unităților publice din comună se vor bucura de acest serviciu odată cu încălzirea vremii. De la școlile și grădinițele din centru de comună, la sediul primăriei și al căminului cultural, toate clădirile au montate panouri solare de ultimă generație prin care se va asigura apă caldă fără niciun cost.

Primăria a fost câștigătoarea unui proiect de 15.000 de euro finanțat de o firmă privată și astfel am rezolvat o problemă importantă la nivelul comunității. Lucrările au fost finalizate și acum așteptăm soarele și căldura, să ne putem bucura de această investiție”, a declarat primarul comunei Miclești, Doru Agafiței.

Chiar dacă a surprins multă lume din comună, panourile solare nu lipsesc nici de pe clădirea bisericii și cea a farmaciei din Miclești. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor