Home » Justitie » Act de vandalism oprit de jandarmii bârlădeni

Act de vandalism oprit de jandarmii bârlădeni

Detașamentului 3 Jandarmi Bârlad a constatat și sancționat noi infracțiuni, în urma patrulărilor de săptămâna trecută, în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță precum și combaterea fenomenului infracțional și contravențional.

Jandarmii l-au prins în flagrant joi pe G.I, care care avea asupra sa pachete cu țigarete marca “ASHIMA”, pe care încerca să le comercializeze în zona pieței Sf. Ilie, cu încălcarea reglementărilor legale în vigoare. S-a procedat la conducerea acestuia la sediul poliției municipiului Bârlad, pentru întocmirea actelor de constatare.

În aceeași zi o patrulă de ordine publică a fost sesizată de către un bărbat de faptul că un grup de tineri deteriorează un autoturism parcat regulamentar. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice T.E., din Bârlad, s-a urcat pe cupola unui autovehicul marca Dacia, producând distrugerea parțială a acestuia. Persoana în cauză și-a recunoscut vina, fiind ulterior condusă la sediul poliției municipiului Bârlad, pentru întocmirea actelor de constatare.

Jandarmeria apără prin mijloacele și metodele prevăzute de lege proprietatea publică și privată. Cetățenii pot solicita intervenția lucrătorilor jandarmi la numărul unic „112” ori de câte ori iau cunoștință de încălcarea legislației. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: