Home » Justitie » Dispar capacele de canal

Dispar capacele de canal

Furtul capacelor de canal reprezintă o problema spinoasă cu care se confruntă cei de la SC Aquavas. Din păcate, poliția nu reușește să dea de urma hoților. Mai mult, se pare că firmele de colectare a fierului vechi acceptă să primească astfel de capace, chiar dacă legea le interzice acest lucru.

“Este o problemă destul de spinoasă, cu care ne confruntăm de câțiva ani. Am apelat la Poliția Municipiului, la Poliția Locală, dar fără prea mult succes. Hoții continuă să ne sustragă aceste capace. În mod cert sunt în legătură și cu centrele de colectare a fierului vechi. În mod normal, dacă aceste centre nu ar primi capacele, așa cum prevede legea, hoții nu le-ar mai fura. Numai că realitatea este alta. Vă dați seama cât este de periculos când dispar în noapte capace de pe căminele situate în mijlocul străzii. Oricând se poate întâmpla o nenorocire”, spun reprezentanții SC Aquavas SA.

Un capac de canal costă aproximativ 500 de lei. Banii care se risipesc în acest mod ar putea fi investiți în reabilitarea sistemului. Mai mult, există situații în care nu se găsesc capace pentru înlocuirea celor furate.

“Sunt modele prea vechi și acum nu se mai găsesc de achiziționat. Așa că trebuie să schimbăm structura întregului cămin de apă. Alți bani, altă distracție. Per total, avem pierderi destul de importante”, mai spun cei de la Aquavas.

Furtul capacelor de canal reprezintă o problema spinoasă cu care se confruntă cei de la SC Aquavas. Din păcate, poliția nu reușește să dea de urma hoților. Mai mult, se pare că firmele de colectare a fierului vechi acceptă să primească astfel de capace, chiar dacă legea le interzice acest lucru. “Este o problemă destul de spinoasă, cu care ne confruntăm de câțiva ani. Am apelat la Poliția Municipiului, la Poliția Locală, dar fără prea mult succes. Hoții continuă să ne sustragă aceste capace. În mod cert sunt în legătură și cu centrele de colectare a fierului vechi. În mod…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: