Home » Justitie » Dosare penale pentru doi bătăuși bârlădeni

Dosare penale pentru doi bătăuși bârlădeni

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut doi tineri, ambii din municipiul Bârlad, cercetați pentru comiterea mai multor infracțiuni cu violență.

În noaptea de 17/18 mai, a fost primit un apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că la un bar din municipiul Bârlad mai multe persoane au provocat scandal.

Alexandru V., 24 ani și Andrei S., 25 ani, fiind împreună cu alți doi tineri, au provocat scandal în incinta barului respectiv. Ulterior, au ieșit în fața localului unde au lovit doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 23 ani, din municipiul Bârlad. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cei doi bătăuși mai sunt cercetați de polițiștii de investigații criminale pentru comiterea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, faptă comisă în seara de 29 aprilie, pe strada Republicii, când s-au luat de un alt tânăr. De asemenea, în anul 2011, Alexandru V. și Andrei S. au provocat un scandal la o terasă din municipiul Bârlad. În urma acestui incident, un tânăr a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 14-15 zile îngrijiri medicale. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni: lovire sau alte violențe, încăierare și ultraj contra bunelor moravuri.

Andrei S. este cercetat și pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și ultraj.

Cei doi tineri au fost reținuți și prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Față de Alexandru V. a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar. Andrei S. a fost prezentat la Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă, iar instanța a dispus față de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut doi tineri, ambii din municipiul Bârlad, cercetați pentru comiterea mai multor infracțiuni cu violență. În noaptea de 17/18 mai, a fost primit un apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că la un bar din municipiul Bârlad mai multe persoane au provocat scandal. Alexandru V., 24 ani și Andrei S., 25 ani, fiind împreună cu alți doi tineri, au provocat scandal în incinta barului respectiv. Ulterior, au ieșit în fața localului unde au lovit doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 23 ani, din municipiul Bârlad. În cauză a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !