Home » Sport » Cerne, în vizorul Stelei

Cerne, în vizorul Stelei

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că fostul portar al Vasluiului, Vytautas Cerniauskas, este în vizorul campioanei. Acesta ar urma să-l înlocuiască pe Tătărușanu. Cerne concurează în opțiunile lui Argăseală cu Giedrius Arlauskis.

„Arlauskis și Cerniauskas sunt variante de portar. Până la urmă nu știu cine va fi, pentru că discuții sunt cu mai mulți portari. Luați vreo zece portari și veți vedea care sunt”, a declarat Vasleriu Argăseală.

El a mai spus că în acest moment niciun jucător nu are ofertă de transfer: „Orice jucător e posibil să plece doar dacă ofertele sunt de nerefuzat și dacă avem posibilitatea de a înlocui jucătorul respectiv. Nu există țintă de transfer pentru niciun jucător anume. În momentul de față nu avem ofertă pentru niciun jucător”.

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua a mai spus că negociază cu gruparea italiană Sampdoria Genova pentru ca atacantul Federico Piovaccari să continue la campioana României încă un sezon.

„Piovaccari încă nu este plecat, încă suntem în discuții cu Sampdoria. Există posibilitatea ca el să continue la Steaua”, a spus Argăseală.

Federico Piovaccari a fost împrumutat de Steaua în sezonul trecut de la Sampdoria, iar sezonul viitor este ultimul sub contract cu gruparea genoveză.

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că fostul portar al Vasluiului, Vytautas Cerniauskas, este în vizorul campioanei. Acesta ar urma să-l înlocuiască pe Tătărușanu. Cerne concurează în opțiunile lui Argăseală cu Giedrius Arlauskis. "Arlauskis și Cerniauskas sunt variante de portar. Până la urmă nu știu cine va fi, pentru că discuții sunt cu mai mulți portari. Luați vreo zece portari și veți vedea care sunt", a declarat Vasleriu Argăseală. El a mai spus că în acest moment niciun jucător nu are ofertă de transfer: "Orice jucător e posibil…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: