Home » Justitie » Infracțiuni la fiecare pas

Infracțiuni la fiecare pas

Sute de vasluieni au fost prinși cu mâța în sac de polițiștii de la Ordine Publică. Unii au plătit scump faptul că au încălcat legea

Permise de conducere suspendate, confiscări de produse alimentare de proveniență dubioasă, amenzi contravenționale și dosare penale, iată doar câteva dintre sancțiunile primite de vasluieni zilele trecute, în urma unei acțiuni organizate de polițiștii de la Ordine Publică, de la Circulație, dar și de jandarmi.

Nici mai mult, nici mai puțin de 230 de oameni au suportat rigorile legii, după ce polișiștii i-au surprins fie conducând ca nebunii pe drumuri, fie circulând fără permis de conducere, fie făcând scandal, sau în timp ce comercializau produse după reguli numai de ei știute și care ar fi putut pune în pericol sănătatea și siguranța consumatorilor.

Între aceștia s-au remarcat, conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, D. Mihăiță (din satul Chetrosu, comuna Gherghești) care a considerat că, la cei 20 de ani ai săi, nu are nevoie de permis auto ca să iasă la o plimbare cu motocicleta pe stradă. Și nu orice stradă, ci taman pe Drumul Județean 254 B. Mihăiță s-a întors acasă cu o frumusețe de dosar penal întocmit pe loc de polițiști.

„Vedete” au devenit și C. Petruț, de 38 de ani, din Roșiești, și B. Liviu, de 35 de ani, din Iași după ce au fost prinși în comuna Costești comercializând țigări aduse din Republica Moldova, pentru care nu aveau documente legale. Pentru cele 2.400 de țigări găsite asupra lor, cei doi „afacerișfti” au scăpat doar cu amendă contravențională.

Pe total, bilanțul acțiunii desfășurate de forțele de ordine este următorul: 500 de persoane legitimate, 73 de agenți economici verificați, 317 vehicole controlate.

În afară de persoanele sancționate, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 9.000 lei (produse alimentare și nealimentare), pentru care persoanele care le comercializau nu au putut prezenta documente de proveniență.

S.M.

Sute de vasluieni au fost prinși cu mâța în sac de polițiștii de la Ordine Publică. Unii au plătit scump faptul că au încălcat legea Permise de conducere suspendate, confiscări de produse alimentare de proveniență dubioasă, amenzi contravenționale și dosare penale, iată doar câteva dintre sancțiunile primite de vasluieni zilele trecute, în urma unei acțiuni organizate de polițiștii de la Ordine Publică, de la Circulație, dar și de jandarmi. Nici mai mult, nici mai puțin de 230 de oameni au suportat rigorile legii, după ce polișiștii i-au surprins fie conducând ca nebunii pe drumuri, fie circulând fără permis de conducere,…

Review Overview

x

Check Also

“Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministrului (Timofticiuc, n.r.) deși restul acționarilor s-au opus”

Sursa: curentul.info Cea mai recentă Adunare Generală a Acționarilor ...

Amenințări în stil mafiot, cu pistolul, într-o locuință din Chircești. Polițiștii au intervenit în forță

Un bărbat de 55 de ani a fost amenințat ...

Un infractor a profitat de starea de urgență

Un bărbat de 22 de ani, din Negrești, profitând ...