Home » Sport » FC Vaslui, interdicție la transferuri

FC Vaslui, interdicție la transferuri

Comisia de Disciplină a FRF i-a interzis, ieri, grupării FC Vaslui, retrogradată în liga secundă după ce nu a primit licența, să mai transfere sau să legitimeze jucători din cauza datoriilor financiare către fotbalistul Adrian Sălăgeanu, informează lpf.ro.

Totodată, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere la plata datoriilor, clubului vasluian i se vor scădea două puncte.

De asemenea, Comisia de Disciplină a decis repunerea pe rol a cazurilor FC Steaua – Mihai Costea și FC Steaua – Adrian Cristea. În ambele cazuri, campioana României solicită ratificarea sancțiunilor disciplinare.

Comisia de Disciplină a FRF i-a interzis, ieri, grupării FC Vaslui, retrogradată în liga secundă după ce nu a primit licența, să mai transfere sau să legitimeze jucători din cauza datoriilor financiare către fotbalistul Adrian Sălăgeanu, informează lpf.ro. Totodată, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere la plata datoriilor, clubului vasluian i se vor scădea două puncte. De asemenea, Comisia de Disciplină a decis repunerea pe rol a cazurilor FC Steaua - Mihai Costea și FC Steaua - Adrian Cristea. În ambele cazuri, campioana României solicită ratificarea sancțiunilor disciplinare.

Review Overview

User Rating: Be the first one !