Home » Sport » Petar a semnat cu U Cluj

Petar a semnat cu U Cluj

Consacrat ca jucător la FC Vaslui, sârbul Petar Jovanovici a semnat un contract pe doi ani cu Universitatea Cluj.

Fundașul dreapta Petar Jovanovici, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract valabil pentru urmâtorii doi ani cu Universitatea Cluj, a anunțat site-ul oficial al grupării ardelene. Jovanovici s-a consacrat în România la FC Vaslui, echipă pentru care a bifat 75 de meciuri și patru goluri, înainte să fie împrumutat pentru un sezon la Poli Iași. De-a lungul carierei, jucătorul născut la Tuzla, în fosta Iugoslavie, a mai jucat pentru echipe precum Radnicki Stobex sau Jedinstvo Putevi, iar în returul campionatului trecut a bifat 23 de meciuri și un gol pentru FK Radnicki Nis, formație clasată pe locul VI în Superliga Serbiei.

Pe de altă parte, milocașul Karim Boutadjine a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani. În returul recent încheiat, el a evolut în 14 meciuri și a marcat o datâ, în partida de la Brașov, contra Coronei.

Consacrat ca jucător la FC Vaslui, sârbul Petar Jovanovici a semnat un contract pe doi ani cu Universitatea Cluj. Fundașul dreapta Petar Jovanovici, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract valabil pentru urmâtorii doi ani cu Universitatea Cluj, a anunțat site-ul oficial al grupării ardelene. Jovanovici s-a consacrat în România la FC Vaslui, echipă pentru care a bifat 75 de meciuri și patru goluri, înainte să fie împrumutat pentru un sezon la Poli Iași. De-a lungul carierei, jucătorul născut la Tuzla, în fosta Iugoslavie, a mai jucat pentru echipe precum Radnicki Stobex sau Jedinstvo Putevi, iar în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: