Home » Social » Este de muncă!

Este de muncă!

Cel puțin 150 de bârlădeni, vasluieni și hușeni au șansa de a se angaja cu acte în regulă chiar din această lună. O altă veste bună este că numai pentru două dintre acestea angajatorii au pretenții de studii superioare, restul sunt pentru studii medii, dar și pentru cei care au absolvit scoli profesionale.

Conform evidențelor Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, din totalul posturilor disponibile, cele mai multe sunt din Huși (87), urmează Bârlad cu 43 de locuri de muncă și Vaslui, cu 31. Concret, în Huși au oportunitatea de a se angaja un agent de securitate, un gaterist la tăiat bușteni, un șofer de autocamion și unul de autoturism, doi stivuitori, 15 manipulanți mărfuri, un electrician pentru echipamente electrice și energetice, trei fasonatori de cherestea, trei tăietori la fierăstrău panglică, 24 confecționeri articole piele și înlocuitori, un agent de vânzări, doi asistenți medicali, doi vânzători, un referent, 27 muncitori necalificați în confecții, opt confecționeri textile.

În Bârlad, sunt așteptați la angajare un barman, un arhivar, un legător manual în poligrafie și ateliere speciale, un vânzător, 17 confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, un casier valută, zece muncitori necalificați în industria confecțiilor, un farmacist, un tehnician agronom, un mecanic agricol, șase patiseri, un manager marketing, un șef birou.

În Vaslui este nevoie de opt confecționeri produse textile, patru muncitori necalificați în confecții, un bucătar, doi brutari, doi sudori, un tehnician morărit-panificație, un lăcătuș, doi electricieni, un tâmplar, un călcător, un frezor, șase muncitori necalificați în construcții, un lăcătuș mecanic.

S.M.

Cel puțin 150 de bârlădeni, vasluieni și hușeni au șansa de a se angaja cu acte în regulă chiar din această lună. O altă veste bună este că numai pentru două dintre acestea angajatorii au pretenții de studii superioare, restul sunt pentru studii medii, dar și pentru cei care au absolvit scoli profesionale. Conform evidențelor Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, din totalul posturilor disponibile, cele mai multe sunt din Huși (87), urmează Bârlad cu 43 de locuri de muncă și Vaslui, cu 31. Concret, în Huși au oportunitatea de a se angaja un agent de securitate, un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !