Home » Justitie » Document fals descoperit de polițiștii de frontieră

Document fals descoperit de polițiștii de frontieră

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit lucrare penală pe numele unei cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră un document falsificat pentru autoturismul pe care îl conducea.
Miercuri, în jurul orei 9, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița Iași s-a prezentat cetățeanul român Aurel P., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Toyota, model RAV 4, înmatriculat în județul Gorj. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice este falsificat.
În legătură cu cele constatate, Aurel P. a declarat că nu are cunoștință despre faptul că documentul prezentat la control este falsificat. Polițiștii de frontieră i-au întocmit lui Aurel P., lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  uz  de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit lucrare penală pe numele unei cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră un document falsificat pentru autoturismul pe care îl conducea. Miercuri, în jurul orei 9, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița Iași s-a prezentat cetățeanul român Aurel P., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Toyota, model RAV 4, înmatriculat în județul Gorj. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul care atestă efectuarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: