Home » Social » Fanfara de copii de la Cozmești, primul succes

Fanfara de copii de la Cozmești, primul succes

Duminică, la Lipovăț, a avut loc cea de-a X-a ediție a Festivalului Fanfarelor. Spre deosebire de edițiile precedente, în acest an, festivlul a avut și o secțiune dedicată copiilor, în cursă înscriindu-se trei grupuri: Fanfara Primăriei Vaslui, Fanfara „Bucuria” și Fanfara „Stemnicu Junior” de la Fâstâci, comuna Pungești. Aceasta din urmă, deși a luat ființă abia în urmă cu jumătate de an la inițiativa primarului comunei, Hristache Sima, a reușit o performanță de excepție, clasându-se pe locul I.

„Mă bucur foate mult pentru acești copii, care într-un timp scurt au reușit să ajungă la un astfel de nivel. Sigur, mai avem mult de muncă, dar este un început bun. Important este că tradiția Fanfarei de la Fâstâci este dusă mai departe de acești copii”, a declarat Hristache Sima.

La categoria „adulți” s-au înscris opt fanfare: “Prietenia” Bârlad, Fanfara de la Gherghești, “Todireșteanca” Todirești, “Fanfara Trandafirilor” din Vaslui, “Doagele” Dragomirești, Fanfara de la Băcești, Fanfara “Nemuritorii” de la Lipovăț și Fanfara “Stejarul”, din Pungești.

~n afara concursului, au susținut recitaluri Fanfara “Bârlădeanca”, “Rotaria Junior” Vaslui, “Valea Mare” Ivănești și Fanfara de la Chetriș, județul Iașsi. (A.S.)

Duminică, la Lipovăț, a avut loc cea de-a X-a ediție a Festivalului Fanfarelor. Spre deosebire de edițiile precedente, în acest an, festivlul a avut și o secțiune dedicată copiilor, în cursă înscriindu-se trei grupuri: Fanfara Primăriei Vaslui, Fanfara „Bucuria” și Fanfara „Stemnicu Junior” de la Fâstâci, comuna Pungești. Aceasta din urmă, deși a luat ființă abia în urmă cu jumătate de an la inițiativa primarului comunei, Hristache Sima, a reușit o performanță de excepție, clasându-se pe locul I. „Mă bucur foate mult pentru acești copii, care într-un timp scurt au reușit să ajungă la un astfel de nivel. Sigur, mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !