Home » Sport » Tătărușanu va semna pe cinci ani cu Fiorentina

Tătărușanu va semna pe cinci ani cu Fiorentina

Portarul Ciprian Tătărușanu, aflat la final de contract cu Steaua București, efectuează în aceste momente vizita medicală la echipa AC Fiorentina și va semna un contract pe cinci sezoane, a anunțat, luni, pe site-ul său jurnalistul Gianluca Di Marzo, specialist în piața transferurilor din Italia.

Jurnalistul italian a scris că Tătărușanu și Fiorentina au ajuns la un consens privind ultimele detalii ale contractului, iar internaționalul român efectuează acum vizita medicală. În cazul în care va trece vizita medicală, Tătărușanu va semna un contract pe cinci sezoane cu Fiorentina. Conform site-ului gianlucadimarzo.com, Ciprian Tătărușanu se află de câteva zile la Florența, acolo unde a participat la nunta coechipierului său de la naționala României, Vlad Chiricheș.

Tătărușanu, în vârstă de 28 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formația Gloria Bistrița.

Portarul Ciprian Tătărușanu, aflat la final de contract cu Steaua București, efectuează în aceste momente vizita medicală la echipa AC Fiorentina și va semna un contract pe cinci sezoane, a anunțat, luni, pe site-ul său jurnalistul Gianluca Di Marzo, specialist în piața transferurilor din Italia. Jurnalistul italian a scris că Tătărușanu și Fiorentina au ajuns la un consens privind ultimele detalii ale contractului, iar internaționalul român efectuează acum vizita medicală. În cazul în care va trece vizita medicală, Tătărușanu va semna un contract pe cinci sezoane cu Fiorentina. Conform site-ului gianlucadimarzo.com, Ciprian Tătărușanu se află de câteva zile la Florența,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: