Home » Social » Depozit de furaje distrus de flăcări

Depozit de furaje distrus de flăcări

Duminică de groază pentru locuitorii satului Bălțați, comuna Tătărăni: tone de fân, lemne, garduri și mai multe materiale de construcții au fost mistuite de flăcările unui incendiu care a izbucnit la un depozit de furaje din localitate.

Echipajele Secției de pompieri Huși împreună cu cele ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Tătărăni au luptat câteva ore bune cu focul care a cuprins, în plus, și adăpostul de animale și amenința să se propage către o locuință. Operațiunea risca să scape de sub control din cauza curenților de aer care împrăștiau scântei în toate direcțiile și răscoleau permanent furajele.

Conform declarației reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU)„Podul Înalt” Vaslui, pagubele au fost serioase. Focul a făcut scrum 30 de tone de fân, 30 de metri liniar și trei metri cubi de lemn de foc. În plus, douăzeci de coli de tablă și 15 metri pătrați de lambriu au fost degradate de flăcări, devenind de nefolosit.

Cercetările au arătat că, cel mai probabil, singurii vinovați de producerea acestui dezastru sunt niște copii care s-au jucat cu focul.

ISU Vaslui atrage atenția, cu această ocazie, asupra pericolului real pe care îl presupune lipsa de supraveghere a copiilor, dar și a neglijenței oamenilor care nesocotesc măsurile de prevenire a incendiilor.

S.M.

Duminică de groază pentru locuitorii satului Bălțați, comuna Tătărăni: tone de fân, lemne, garduri și mai multe materiale de construcții au fost mistuite de flăcările unui incendiu care a izbucnit la un depozit de furaje din localitate. Echipajele Secției de pompieri Huși împreună cu cele ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Tătărăni au luptat câteva ore bune cu focul care a cuprins, în plus, și adăpostul de animale și amenința să se propage către o locuință. Operațiunea risca să scape de sub control din cauza curenților de aer care împrăștiau scântei în toate direcțiile și răscoleau permanent furajele.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: