Home » Social » Trucuri pentru aplicarea creionului contur de ochi (P)

Trucuri pentru aplicarea creionului contur de ochi (P)

Creionul dermatograf este un lucru esential din geanta unei femei; o singura linie trasata cu ajutorul acestuia si un banal machiaj se transforma intr-un look seducator, sexy, care iti pune ochii in evidenta si iti defineste forma. Creionul dermatograf ofera luminozitate privirii, evidentiaza nuanta irisului si iti intensifica privirea. Un creion contur de ochi bunHYPERLINK „http://www.eyeslipsface.com.ro/tus-de-ochi”este micul truc cu ajutorul caruia poti realiza si in cele mai presante situatii, un machiaj de exceptie. Sunt o multime de modele de creioane si doar cateva reguli de baza pentru aplicarea si folosirea corecta a acestuia. Daca iti cauti un creion contur de ochi, poti apela cu incredere la cei de la e.l.f.. Filosofia ce sta la baza acestei firme, conform careia frumusetea vine din interior si merge mana in mana cu sanatatea, calitatea ingredientelor folosite si preturile mici ii recomanda cu incredere. In plus, daca iti comanzi de pe site-ul www.eyeslipsface.com in valoare de minim 54 de lei, beneficiezi de transport gratuit prin curierat rapid si primesti cadou un primer e.l.f. Si acum, dupa ce te-ai inarmat cu ustensilele necesare pentru un machiaj senzational, iata si cateva sfaturi care sa te ajute sa-l realizezi.

Dermatograful reprezinta varianta mai light a tusului de ochi. In functie de felul in care il folosesti, creionul dermatograf poate da o impresie de marire sau alungire a ochilor, poate umple golurile din linia genelor, poate corecta diverse defecte si nu in ultimul rand poate oferi senzualitate si profunzime privirii. Ca sa obtii aceste efecte, traseaza linia conturului sprijinind cotul de o suprafata dura, iar cu aratatorul de la cealalta mana, trage putin de coltul ochiului in exterior, ca sa intinzi pielea si sa obti o linie uniforma. In functie de aspectul pe care vrei sa-l dai ochilor tai, poti sa conturezi pleoapa superioara cu o linie subtire, putin ingrosata la coada ochiului, pentru un aspect cat mai natural. Daca doresti un machiaj bine definit si o privire intensa, umezeste varful creionului. Pentru un contur mai difuz, intinde linia cu o pensula moale si subtire.

Dintre tehnicile de machiaj cu creionul dermatograf, cele mai populare sunt modelul cat-eye, cel coada de randunica si cel dramatic, care se obtine trasand o linie foarte groasa pe pleoapa superioara.

Pentru o seara reusita trebuie sa pui accent pe un machiaj electrizant, cu accente intense de lumini si umbre, caracteristice stilului smokey eyes. Tot creionul de ochi te salveaza in aceasta situatie. Pentru realizarea unui look smokey eyes, incepe cu trasarea unei linii groase cu dermatograful negru, apoi cu ajutorul unei pensule moi, estompeaza usor linia si extinde-o pana la pliu. La final, aplica un fard inchis peste creionul dermatograf, pentru ca rezultatul sa fie unul foarte intens, care sa-ti puna in valoare privirea si culoarea ochilor.

Nu uita, creionul dermatograf te salveaza in orice situatie. Alege-l pe cel care se potriveste nevoilor tale si care are la baza ingrediente cat mai naturale; pentru aceasta alege-le pe cele de la e.l.f.

Creionul dermatograf este un lucru esential din geanta unei femei; o singura linie trasata cu ajutorul acestuia si un banal machiaj se transforma intr-un look seducator, sexy, care iti pune ochii in evidenta si iti defineste forma. Creionul dermatograf ofera luminozitate privirii, evidentiaza nuanta irisului si iti intensifica privirea. Un creion contur de ochi bunHYPERLINK "http://www.eyeslipsface.com.ro/tus-de-ochi"este micul truc cu ajutorul caruia poti realiza si in cele mai presante situatii, un machiaj de exceptie. Sunt o multime de modele de creioane si doar cateva reguli de baza pentru aplicarea si folosirea corecta a acestuia. Daca iti cauti un creion contur de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: