Home » Social » Lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti spatii industriale de inchiriat in Ploiesti (P)

Lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti spatii industriale de inchiriat in Ploiesti (P)

Cei care doresc sa inchirieze un spatiu industrial, trebuie sa se documenteze mult in etapa de cautare. Inchirierea unui spatiu industrial nu este o treaba usoara, mai ales pentru ca include costuri enorme si pentru ca spatiul respectiv poate afecta procesul de productie direct. De exemplu, daca o fabrica de dulciuri isi desfasoara activitatea intr-un spatiu industrial unde este igrasie si mucegai, rezultatele finale vor avea de suferit.

Asadar, in procesul de cautare al unui spatiu industrial trebuie sa ne orientam dupa anumite criterii de selectie importante. Sau, daca vrem sa scapam de multe griji si stres, putem sa contactam o agentie imobiliara si sa le cerem lor sa caute exact ce avem nevoie. In Ploiesti, o astfel de agentie imobiliara este Royal Imobiliare, ce ofera spre inchiriere o varietate de spatii industriale, cu diverse caracteristici. Oferta lor poate sa fie consultata si online, pe royal-imob.ro, selectand in stanga categoria spatii industriale.

Analizand oferta celor de la Royal Imobiliare veti observa ca sunt cateva lucruri de luat in considerare atunci cand vrei sa inchiriezi un spatiu industrial. Cateva dintre aceste criterii sunt urmatoarele:

– suprafata totala – calculeaza spatiul de care ai nevoie pentru desfasurarea propice a activitatilor si alege un spatiu corespunzator. Spatiile industriale de inchiriat de pe royal-imob.ro pornesc de la suprafata de 598 m si ajung si la suprafete foarte mari, de 5964 m

– amplasarea – nu este la fel de importanta precum in cazul unui spatiu comercial, insa este un criteriu care trebuie avut in vedere. Spatiile industriale se afla de regula la periferia oraselor, insa nu foarte departe pentru ca agentii sa reuseasca sa distribuie in timp util produsele rezultate.

– tipul imobilului – afla ce alte activitati s-au desfasurat in acel imobil sau care a fost scopul initial al constructiei si vezi daca corespunde activitatii tale.

– Analizeaza date precum: inaltimea imobilului, compartimentare, anul in care a fost construit, locurile de parcare aferente (daca sunt) etc.

– Observa utilitatile de care dispune imobilul si dotarile care ti-ar face activitatea mai usoara. Orice bonus trebuie masurat cu grija, inclusiv daca imobilul a fost sau nu renovat recent.

O analiza atenta a acestor detalii te va ajuta sa faci o alegere buna. In cazul in care ai unele nelamuriri, poti sa contactezi o companie imobiliara. Pe Royal Imobiliare o gasesti aici.

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Telefon: 0371 330 301

Cei care doresc sa inchirieze un spatiu industrial, trebuie sa se documenteze mult in etapa de cautare. Inchirierea unui spatiu industrial nu este o treaba usoara, mai ales pentru ca include costuri enorme si pentru ca spatiul respectiv poate afecta procesul de productie direct. De exemplu, daca o fabrica de dulciuri isi desfasoara activitatea intr-un spatiu industrial unde este igrasie si mucegai, rezultatele finale vor avea de suferit. Asadar, in procesul de cautare al unui spatiu industrial trebuie sa ne orientam dupa anumite criterii de selectie importante. Sau, daca vrem sa scapam de multe griji si stres, putem sa contactam…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primăriile vasluiene nu mai au bani pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Primăriile din județul Vaslui încep să rămână fără resurse ...

Speranțe mari pentru 49 de comunități vasluiene. Investiții de 161 milioane euro în sistemul de apă și canal

de Dănuț CIOBANU  Marele program de apă și canal ...

Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

SC Aquavas SA Vaslui are în curs de implementare ...