Home » Social » Între viață și moarte, după ce a căzut din cireș

Între viață și moarte, după ce a căzut din cireș

Zi de groază pentru un băiețel de nouă ani și pentru părinții acestuia, din Bârlad, după ce micuțul aproape că s-a zdrobit de pământ. El a căzut din copac, de la o înălțime considerabilă.

Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, când pofta de cireșe l-a mânat pe băiat să se urce într-un pom situat în Cimitirul „Eternitatea”. Fără a mai da atenție rezistenței crengilor, a urcat tot mai sus în căutarea fructelor. Se pare că una dintre ramuri s-a rupt i-a copilul s-a prăbușit lovindu-se cu capul de pământ. Ambulanța a sosit imediat, însă copilul intrase deja în comă post-traumatică.

A fost transportat de urgență la Spitatul de Urgență „Elena Beldiman” însă doctorii de aici au constatat că rănile sunt mult prea grave, așa că băiatul a fost trimis la Spitalul de neurochirurgie Iași.

S.M.

Zi de groază pentru un băiețel de nouă ani și pentru părinții acestuia, din Bârlad, după ce micuțul aproape că s-a zdrobit de pământ. El a căzut din copac, de la o înălțime considerabilă. Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, când pofta de cireșe l-a mânat pe băiat să se urce într-un pom situat în Cimitirul "Eternitatea". Fără a mai da atenție rezistenței crengilor, a urcat tot mai sus în căutarea fructelor. Se pare că una dintre ramuri s-a rupt i-a copilul s-a prăbușit lovindu-se cu capul de pământ. Ambulanța a sosit imediat, însă copilul intrase deja în comă post-traumatică. A fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: