Home » Social » „Litoralul pentru toți” s-a prelungit

„Litoralul pentru toți” s-a prelungit

Vasluienii pot profita încă două săptămâni de o vacanță mai ieftină pe litoralul românesc

Vasluienii au șansa de a profita de avantajul unei vacanțe ieftine pe litoral, mai mult decât în anii din urmă. Dacă în alți ani, programul social „Litoralul pentru toți” era valabil până pe 15 iunie, cei mai mulți hotelieri au decis ca în 2014 să prelungească oferta până pe 30 iunie. „Litoralului pentru toți” este cel mai accesibil program care include condiții dintre cele mai bune, la prețuri accesibile pentru toți românii. Există varianta sejururilor de 6 zile/5 nopți, fără mic-dejun inclus, cu 179 lei de persoană și cu mic-dejun inclus, la 330 lei de persoană. De asemenea, există și varianta unui sejur de 7 zile/6 nopți cu prețuri pornind de la 179 lei de persoană, în funcție de hotel și serviciile solicitate. „Hotelierii au în această perioadă în derulare și oferta «îți prelungim concediul», ofertă cu ajutorul căreia câștigați două zile de cazare în plus, plătind numai cinci”, a declarat Geanina Ajudeanu, reprezentană a unei agenții de turism din Bârlad.

Hotelierii vin și în acest an cu oferte avantajoase și în plin sezon. Cu mici excepții, prețurile au rămas aceleași ca anul trecut, în agențiile de turism.

Mihaela NICULESCU

Vasluienii pot profita încă două săptămâni de o vacanță mai ieftină pe litoralul românesc Vasluienii au șansa de a profita de avantajul unei vacanțe ieftine pe litoral, mai mult decât în anii din urmă. Dacă în alți ani, programul social "Litoralul pentru toți" era valabil până pe 15 iunie, cei mai mulți hotelieri au decis ca în 2014 să prelungească oferta până pe 30 iunie. „Litoralului pentru toți” este cel mai accesibil program care include condiții dintre cele mai bune, la prețuri accesibile pentru toți românii. Există varianta sejururilor de 6 zile/5 nopți, fără mic-dejun inclus, cu 179 lei de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: