Home » Sport » Steaua îl vrea pe Madson

Steaua îl vrea pe Madson

Fostul jucător al Vasluiului este dorit insistent de gruparea din Ghencea, pentru a-l substitui pe Mihai Pintilii, plecat la echipa lui Reghe. Madson ar putea câștiga la Steaua 150.000 de euro pe sezon.

Costel Gâlcă a găsit soluția pentru a-l înlocui pe Mihai Pintilii. După ce negocierile cu mijlocașul argentinian Pablo Brandan nu s-au finalizat cu un acord, tehnicianul Stelei s-a orientat spre brazilianul Madson, devenit liber de contract după despărțirea de gruparea galben-verde. Cele două părți ar putea ajunge la un acord, având în vedere că pretențiile financiare ale fostului jucător al Vasluiului sunt mult mai mici față de cele ale lui Brandan, mijlocașul brazilian cerând doar 150.000 de euro pe sezon.

În sezonul trecut, Madson a jucat în ambele meciuri cu Steaua. A fost eliminat în tur, când Vasluiul a pierdut cu 1-0, însă a jucat mult mai bine în partida retur, când FC Vaslui a învins la București cu același scor. Madson a jucat 27 de partide în tricoul galben-verde, fiind titular în 20 dintre ele.

Fostul jucător al Vasluiului este dorit insistent de gruparea din Ghencea, pentru a-l substitui pe Mihai Pintilii, plecat la echipa lui Reghe. Madson ar putea câștiga la Steaua 150.000 de euro pe sezon. Costel Gâlcă a găsit soluția pentru a-l înlocui pe Mihai Pintilii. După ce negocierile cu mijlocașul argentinian Pablo Brandan nu s-au finalizat cu un acord, tehnicianul Stelei s-a orientat spre brazilianul Madson, devenit liber de contract după despărțirea de gruparea galben-verde. Cele două părți ar putea ajunge la un acord, având în vedere că pretențiile financiare ale fostului jucător al Vasluiului sunt mult mai mici față de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: