Home » Administratie » Aleșii locali vor da verdictul pentru ocuparea spațiilor din Piața Centrală

Aleșii locali vor da verdictul pentru ocuparea spațiilor din Piața Centrală

Punctul fierbinte al ședinței Consiliului Local de astăzi îl reprezintă aprobarea regulamentului de organizare și desfășurare a licitațiilor publice pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Centrală.

Potrivit afirmaâiilor primarului Vasile Pavăl întocmirea acestui regulament are ca scop: asigurarea accesibilității și nediscriminării, tratament egal, transparență, protejarea domeniului public aflat în administrare, respectarea principiilor de piață, asigurarea mediului cocurențial, eficientizarea utilizării fondurilor publice, libera concurență și evitarea concurenței neloiale. Pentru a lua parte la licitații, doritorii trebuie să achite o taxă de participare în valoare de 250 de lei, dar și să depună o garanție de 1.000 de lei. Acești bani fie vor fi returnați în cazul neadjudecării, fie pot fi folosiți tot ca garanție în cazul în care ofertantul participă la licitația unui alt spațiu.

În cadrul aceleiași ședinte aleșii municipiului reședință urmează să aprobe sau nu și alte proiecte de hotărâri, cum ar fi, închirierea unui spațiu pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, întocmirea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehinici pentru construirea unei clădiri și a unei centrale termice la Liceul „Emil Racoviță”, precum și a obiectivului de investiții „Verificări, măsurători, încercări și echipamente în stația de pretransformare și alimentare rețea troleibuz.

L.M.

Punctul fierbinte al ședinței Consiliului Local de astăzi îl reprezintă aprobarea regulamentului de organizare și desfășurare a licitațiilor publice pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Centrală. Potrivit afirmaâiilor primarului Vasile Pavăl întocmirea acestui regulament are ca scop: asigurarea accesibilității și nediscriminării, tratament egal, transparență, protejarea domeniului public aflat în administrare, respectarea principiilor de piață, asigurarea mediului cocurențial, eficientizarea utilizării fondurilor publice, libera concurență și evitarea concurenței neloiale. Pentru a lua parte la licitații, doritorii trebuie să achite o taxă de participare în valoare de 250 de lei, dar și să depună o garanție de 1.000 de lei. Acești bani fie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: