Home » Social » Copil electrocutat în fosta cantina Hitrom

Copil electrocutat în fosta cantina Hitrom

Un copil în vârstă de 14 ani din municipiul Vaslui s-a electrocutat ieri într-un spațiu al fostei cantine a SC Hitrom, care aparține acum unei societăți de furnizare a energiei electrice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Mihaela ștraub, spațiul era asigurat, însă, cel mai probabil, copilul, însoțit de mai mulți prieteni, a forțat ușa și a intrat.

„Copilul a căzut în interiorul unui spațiu cu fire de înaltă tensiune, unde intrase împreună cu alți copii. Incidentul a fost anunțat la numărul de urgență 112, după ce mai mai multe persoane au observat că iese fum de la panoul electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela ștraub.

În zonă s-au deplasat mai multe mașini de intervenție al Serviciului de Ambulanță, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale IPJ. La fața locului au intervenit, de asemenea și lucrători ai societății de furnizare a energiei electrice, care au scos copilul și l-au predat echipajului medical de pe salvare, în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale copilului.

Un copil în vârstă de 14 ani din municipiul Vaslui s-a electrocutat ieri într-un spațiu al fostei cantine a SC Hitrom, care aparține acum unei societăți de furnizare a energiei electrice. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Mihaela ștraub, spațiul era asigurat, însă, cel mai probabil, copilul, însoțit de mai mulți prieteni, a forțat ușa și a intrat. „Copilul a căzut în interiorul unui spațiu cu fire de înaltă tensiune, unde intrase împreună cu alți copii. Incidentul a fost anunțat la numărul de urgență 112, după ce mai mai multe persoane au observat că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: