Home » World » Amazon a lansat primul său smartphone, cu tehnologii fără precedent. Iată ce inovații aduce Fire Phone!

Amazon a lansat primul său smartphone, cu tehnologii fără precedent. Iată ce inovații aduce Fire Phone!

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile să pară 3D și software care recunoaște, utilizând camerele dispozitivului, atât produse comerciale, cât și artă, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Smartphone-ul ar putea funcționa, însă, mai mult ca o casă mobilă de marcat, parte a strategiei Amazon de a-și crește vânzările de muzică în format digital, conținut video, dar și alte produse comercializate pe site-ul companiei.

Amazon speră ca funcțiile diferite să ajute smartphone-ul să iasă în evidență pe o piață aglomerată, dominată de Apple și Samsung.

Fire Phone are patru camere care pot urmări fața utilizatorului pentru a ajuta ecranul să afișeze imagini aparent 3D și permit utilizarea funcției de scroll pe pagini web sau cărți electronice doar prin înclinarea dispozitivului.

Smartphone-ul va fi disponibil în SUA, începând din 25 iulie, la prețuri de la 199 de dolari și până la 299 de dolari cu abonament pe doi ani. Fără contract, telefonul se va vinde cu 649-749 dolari, potrivitamazon.

Fire Phone are ecran de 4,7 inci, ușor mai mare decât cel al iPhone, și cameră de 13 megapixeli.

„Încercăm să facem ceva diferit și mai bun. Există clienți care vor găsi aceste funcții utile și le vor adopta”, a declarat directorul general al Amazon, Jeff Bezos, la prezentarea produsului.

Șeful companiei de retail a demonstrat funcția „Firefly”, care permite telefonului să recunoască, folosind camera și mai mulți senzori, produse aflate la vânzare, semne, muzică sau emisiuni TV.

„Poți face ceva în câteva secunde. Un utilizator poate îndrepta telefonul către un pachet de gumă și să-l comande online. De asemenea, poate îndrepta telefonul către o pictură pentru a afla mai multe despre artist” , a spus Bezos.

Amazon intră pe piața smartphone, foarte dificilă, pentru a-și consolida poziția pe comerțul online, a declarat James McQuivey, analist la Forrester Research.

Smartphone-ul include și un abonament de un an la serviciul Prime, care asigură livrare gratuită în două zile precum și streaming video online.

Sursa: Mediafax

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile să pară 3D și software care recunoaște, utilizând camerele dispozitivului, atât produse comerciale, cât și artă, potrivit cotidianului Wall Street Journal. Smartphone-ul ar putea funcționa, însă, mai mult ca o casă mobilă de marcat, parte a strategiei Amazon de a-și crește vânzările de muzică în format digital, conținut video, dar și alte produse comercializate pe site-ul companiei. Amazon speră ca funcțiile diferite să ajute smartphone-ul să iasă în evidență pe o piață aglomerată, dominată de Apple și Samsung. Fire Phone are patru camere care pot urmări fața…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: