Home » Justitie » A condus cu "jumătate" de permis

A condus cu "jumătate" de permis

Un cetățean care s-a aventurat pe drumurile publice din Huși cu o autoutilitară, fără să dețină și permis de conducere pentru aceast tip de autovehicul, a fost prins cu mâța în sac de către polițiști.

Este vorba despre Dumitru C. V., în vârstă de 28 de ani, care circula pe raza localității Huși cu o autoutilitară marca Ford șI cu o remorcă marca Hambaur. Se pare că Polițiști de frontieră din cadrul S.P.F. Huși l-au mirosit din mers, căci l-au oprit și i-au cerut actele la control.

Domnul Dumitru a scos din buzunar doar ce avea, repectiv, un permis de conducere pentru orice altă categorie, mai puțin C și E de care avea el nevoie să conducă o mașină de mare tonaj. În consecință domnul Dumitru a ajuns acasă cu un dosar penal.

Daniela PORUMB

Un cetățean care s-a aventurat pe drumurile publice din Huși cu o autoutilitară, fără să dețină și permis de conducere pentru aceast tip de autovehicul, a fost prins cu mâța în sac de către polițiști. Este vorba despre Dumitru C. V., în vârstă de 28 de ani, care circula pe raza localității Huși cu o autoutilitară marca Ford șI cu o remorcă marca Hambaur. Se pare că Polițiști de frontieră din cadrul S.P.F. Huși l-au mirosit din mers, căci l-au oprit și i-au cerut actele la control. Domnul Dumitru a scos din buzunar doar ce avea, repectiv, un permis de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: