Home » Social » Burse pentru elevii „N.N. Tonitza”

Burse pentru elevii „N.N. Tonitza”

Respectând o tradiție care durează de ani de zile, și la acest sfârșit de an școlar, cei mai buni elevi ai Școlii de Muzică și Arte Plastice din Bârlad au primit burse de merit din partea Fundației Culturale „Dr. Clara Constantinescu”, în cadrul unei festivități care a avut loc vineri, 20 iunie.

Cel care a înmânat diplomele și bursele a fost primarul Constantin Constantinescu, cel care este și președintele fundației.

Este al 12-lea an consecutiv în care fundația pe care o reprezint este alături de cei mai talentați elevi ai școlii de Muzică și Arte Plastice. La fiecare sfârșit de an școlar sunt alături de ei, oferindu-le aceste burse. și anul acesta, am venit să-i felicit pe toți elevii școlii, o școală de suflet pentru mine, și în special pe cei mai merituoși elevi de la clasele de muzică și de la clasele de arte plastice”, a declarat primarul bârlădean.

Premiații din acest an au fost: Teodora Simionescu și Vlad Gheorghiu, de la clasele de muzică (secția pian), respectiv Viviana Vasluianu și Denis Roșca, ambii de la profilul arte plastice. Cei patru au primit câte o bursă în valoare de 500 de lei.

Mihaela NICULESCU

Respectând o tradiție care durează de ani de zile, și la acest sfârșit de an școlar, cei mai buni elevi ai Școlii de Muzică și Arte Plastice din Bârlad au primit burse de merit din partea Fundației Culturale „Dr. Clara Constantinescu”, în cadrul unei festivități care a avut loc vineri, 20 iunie. Cel care a înmânat diplomele și bursele a fost primarul Constantin Constantinescu, cel care este și președintele fundației. „Este al 12-lea an consecutiv în care fundația pe care o reprezint este alături de cei mai talentați elevi ai școlii de Muzică și Arte Plastice. La fiecare sfârșit de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: