Home » Justitie » De la piață, la spital

De la piață, la spital

Inconștieța unui șofer a băgat în spital o femeie nevinovată, după ce acesta a lovit-o cu mașina și a fugit de la locul accidentului. Femeia tocmai făcuse cumpărături din piață și fiindcă sacoșele cu legume erau foarte grele, a chemat un taxi. În momentul în care se pregătea să urce bagajele în portbagaj, un autoturism Dacia Logan, care ieșea din parcare fără ca șoferul acestuia să se asigure, a lovit-o în plin.

O femeie de 47 de ani, din Bârlad, a fost la un pas de moarte după ce un șofer inconștient a acroșat-o și apoi a fugit ca din pușcă, fără să-l intereseze dacă victima a murit.

Accidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 14.35, în parcarea din Piața „Sf. Ilie” (piața centrală) din Bârlad.

Femeia tocmai făcuse cumpărături din piață și fiindcă sacoșele cu legume erau foarte grele, a chemat un taxi. În momentul în care se pregătea să urce bagajele în portbagaj, un autoturism Dacia Logan, care ieșea din parcare fără ca șoferul acestuia să se asigure, a lovit-o în plin. șoferuui iresponsabil nu i-a trecut prin cap nici că în zonă erau trei camere de supraveghere care au surprins întreg filmul accidentului.

Cu ajutorul lor, polițiștii au reușit să-l identifice pe făptaș : R.G. în vârstă de 57 de ani, din județul Galați. A fost prins de poliție după patru ore, pe raza comunei Găgești.

Victima a fost transportată la Spitalul «Elena Beldiman» din Bârlad, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și fractură la mâna stângă. În cauză, șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a declarat Costel Cărare, agent șef în cadrul Biroului Poliției Rutiere Bârlad.

Șoferul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Mihaela NICULESCU

Inconștieța unui șofer a băgat în spital o femeie nevinovată, după ce acesta a lovit-o cu mașina și a fugit de la locul accidentului. Femeia tocmai făcuse cumpărături din piață și fiindcă sacoșele cu legume erau foarte grele, a chemat un taxi. În momentul în care se pregătea să urce bagajele în portbagaj, un autoturism Dacia Logan, care ieșea din parcare fără ca șoferul acestuia să se asigure, a lovit-o în plin. O femeie de 47 de ani, din Bârlad, a fost la un pas de moarte după ce un șofer inconștient a acroșat-o și apoi a fugit ca din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile