Home » Social » Noi locuri de muncă

Noi locuri de muncă

În continuare, oferta locurilor de muncă pentru persoanele cu studii superioare este extrem de săracă.

Bârlădenii au la dispoziție cele mai multe locuri de muncă existente în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

În momentul de față întregul județ dispune de 143 de locuri de muncă vacante, în creștere față de acum o săptămână, când erau doar 124 de locuri. Agenția locală Bârlad dispune de 56, Agenția locală Vaslui 49 și Agenția locală Huși 38.

Ca și până acum, cei mai avantajați de ofertele angajatorilor sunt cei cu studii medii: 140. Absolvenții de facultate care nu reușesc să-și găsească un loc de muncă pe măsura specializărilor mai au de așteptat, întrucât posturile pentru care sunt necesare studii superioare sunt doar în număr de trei. Este vorba de manager marketing (tarife, contracte, achiziții), economist și șef birou.

Daniela PORUMB

În continuare, oferta locurilor de muncă pentru persoanele cu studii superioare este extrem de săracă. Bârlădenii au la dispoziție cele mai multe locuri de muncă existente în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui. În momentul de față întregul județ dispune de 143 de locuri de muncă vacante, în creștere față de acum o săptămână, când erau doar 124 de locuri. Agenția locală Bârlad dispune de 56, Agenția locală Vaslui 49 și Agenția locală Huși 38. Ca și până acum, cei mai avantajați de ofertele angajatorilor sunt cei cu studii medii: 140. Absolvenții de facultate care nu reușesc…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Condamnați la sărăcie. PIB-ul județelui Vaslui este sub jumătatea mediei naționale

Județul Vaslui continuă să înregistreze cele mai slabe performanțe ...

Un tânăr a furat de la vecini bunuri de peste 13.000 de lei

Un tânăr de 19 ani din Tanacu a fost ...

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...