Home » Justitie » Prins la graniță cu mașina neînmatriculată

Prins la graniță cu mașina neînmatriculată

Un șofer a căzut în plasa propriei păcăleli după ce a încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră de la Albița. Este vorba de Valeriu R., în vârstă de 46 de ani, care și-a pus în cap să treacă granița cu un vehicul neînmatriculat, zilele trecute.

Acesta circula cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor marca Volvo și semiremorca marca Carneh.

Luat l-a întrebări de către polițiști a încercat să dea vina pentru fapta sa pe Nicolae C., sub pretextul că acesta l-a rugat să-i transporte semiremorca în Republica Moldova, fără să-l înștiințeze că numărul de înmatriculare este expirat.

Pentru isprava sa Valeriu R. s-a ales cu dosar penal.

D. P

Un șofer a căzut în plasa propriei păcăleli după ce a încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră de la Albița. Este vorba de Valeriu R., în vârstă de 46 de ani, care și-a pus în cap să treacă granița cu un vehicul neînmatriculat, zilele trecute. Acesta circula cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor marca Volvo și semiremorca marca Carneh. Luat l-a întrebări de către polițiști a încercat să dea vina pentru fapta sa pe Nicolae C., sub pretextul că acesta l-a rugat să-i transporte semiremorca în Republica Moldova, fără să-l înștiințeze că numărul de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: