Home » National » Dan Șova DEMISIONEAZĂ din funcția de ministru al Transporturilor

Dan Șova DEMISIONEAZĂ din funcția de ministru al Transporturilor

Dan Șova a anunțat marți că demisionează din funcția de ministru al Transporturilor, după aproape patru luni de mandat. Șova a declarat marți, într-o conferință de presă, că singurul motiv pentru care a ales să demisioneze este acela de a se regăsi „în prima linie a bătăliei electorale” care urmează pentru funcția de președinte.

Ministrul a punctat că aceste alegeri sunt decisive pentru cum va arăta România în următorii zece ani, iar PSD intenționează să aducă la Cotroceni „un om tânăr, un camarad”. Întrebat de presă dacă în caracterizarea făcută s-a referit la Victor Ponta, Șova a răspuns afirmativ. „Am convingerea că va fi candidatul PSD la Președinția României”, a spus ministrul. Întrebat cum anume se va ocupa de campania electorală, Șova s-a caracterizat drept „un soldat credincios al partiduluui” și a spus că rolul său va fi de a convinge electoratul să voteze candidatul PSD, menționând că nu știe dacă îi va fi atribuită și o funcție în acest sens. Șova a subliniat că decizia demisiei este una personală, pe care a adus-o la cunoștință premierului. El a mai spus că în ultima perioadă a remarcat patru supoziții legate de plecarea sa din Ministerul Transporturilor, respectiv incompetența, cererile baronilor, autostrada Comarnic-Brașov și relația cu FMI, infirmându-le ulterior pe fiecare în parte. Șova a fost numit în luna martie ministru al Transporturilor după ieșirea PNL de la guvernare și a condus anterior Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine. Fost avocat, asociat al Casei „Șova și Asociații”, Șova este doctor în drept, membru PSD din 2003 și senator din 2008. Șova este vicepreședinte al PSD.

Sursa: mediafax.ro

Dan Șova a anunțat marți că demisionează din funcția de ministru al Transporturilor, după aproape patru luni de mandat. Șova a declarat marți, într-o conferință de presă, că singurul motiv pentru care a ales să demisioneze este acela de a se regăsi "în prima linie a bătăliei electorale" care urmează pentru funcția de președinte. Ministrul a punctat că aceste alegeri sunt decisive pentru cum va arăta România în următorii zece ani, iar PSD intenționează să aducă la Cotroceni "un om tânăr, un camarad". Întrebat de presă dacă în caracterizarea făcută s-a referit la Victor Ponta, Șova a răspuns afirmativ. "Am convingerea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: