Home » National » Nicușor Constantinescu pentru gândul: ”DNA a hotărât lichidarea mea fizică!”

Nicușor Constantinescu pentru gândul: ”DNA a hotărât lichidarea mea fizică!”

Contactat de gândul, președintele CJ Constanța Nicușor Constantinescu a declarat că va contesta decizia Tribunalului București care a dispus arestarea sa. Acesta a refuzat să precizeze când se va întoarce în țară. El a acuzat însă DNA că dorește ”lichidarea sa fizică”. Tribunalul București a decis astăzi arestarea preventivă a șefului CJ pentru că nu a respectat prevederile procedurii de control judiciar.

”Eu sunt un cetățean român liber aflat în SUA , cu permisiunea DNA, pentru tratarea  cancerului de prostată pe care îl am! Aștept începerea radioterapiei după terminarea complicațiilor medicale apărute și voi face recurs la această hotărâre definitivă, dar nu irevocabilă, ce nu mi-a fost comunicată! DNA a hotărât lichidarea mea fizică! Documentele medicale aflate în dosar vorbesc de la sine! Așa s-a mutat scandalul public Basescu-Țiganiada la Nicușor-cancerosul arestat pentru că încercă să-și salveze viața în SUA, cu acceptul Poliției politice DNA”, a declarat Nicușor Constantinescu pentru gândul.

Președintele Consiliului Județean Nicușor Constantinescu ar putea fi arestat preventiv după ce judecătorii Tribunalului București au constat că acesta nu a respectat regulile procedurii de control judiciar. Șeful CJ Constanța este plecat din țară în SUA unde susține că s-ar trata de o boală gravă. Potrivit înțelegerilor cu procurorii Nicușor Constantinescu trebuia să se întoarcă în țară în urmă cu două săptămâni. Decizia judecătorilor este executorie. Astfel că dacă Nicușor Constantinescu se întoarce mâine în țară el va fi arestat. Ea poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel București. De executarea mandatului de arestare se ocupă Tribunalul București și Poliția Română. Nicușor Constantinescu este ușor de identificat în SUA el trimițând chiar și poze din spitalul din SUA. Având în vedere că Nicușor Constantinescu nu este în țară, autoritățile vor cere un mandat internațional de arestare care va fi trimis în SUA. Autoritățile americane vor putea apoi să îl trimită pe Nicușor Constantinescu în țară.

Sursa: gandul.info

Contactat de gândul, președintele CJ Constanța Nicușor Constantinescu a declarat că va contesta decizia Tribunalului București care a dispus arestarea sa. Acesta a refuzat să precizeze când se va întoarce în țară. El a acuzat însă DNA că dorește ”lichidarea sa fizică”. Tribunalul București a decis astăzi arestarea preventivă a șefului CJ pentru că nu a respectat prevederile procedurii de control judiciar. ”Eu sunt un cetățean român liber aflat în SUA , cu permisiunea DNA, pentru tratarea  cancerului de prostată pe care îl am! Aștept începerea radioterapiei după terminarea complicațiilor medicale apărute și voi face recurs la această hotărâre definitivă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: