Home » Justitie » De ce le-a fost frică, de aia n-au scăpat

De ce le-a fost frică, de aia n-au scăpat

Doi cetățeni care au mers pe premisa că pot comite infracțiuni fără să plătească, nu s-au bucurat prea mult de statul de om liber și „cinstit”, întrucât polițiștii din Huși le-au venit de hac zilele trecute.

Este vorba despre C. Florin, în vârsta de 34 de ani, din satul Bălțați, comuna Tătărani care avea de executat o pedeapsă de trei ani și trei luni pentru săvârșirea unei infracțiuni comisă în anul 2013. Atunci acesta a fost implicat într-un conflict și a agresat un consatean care a și decedat.

Totodată polițiștii l-au mai reținut și pe P. Ghiorghi, în vârsta de 60 de ani, din satul Chersăcosu, comuna Stănilești, care avea de executat o pedeapsă de două luni pentru săvârșirea infracțiunii de lovire.

În urma reținerii, cei doi cetațeni au fost duși la penitenciar în vederea executarii pedepselor. (Daniela PORUMB)

Doi cetățeni care au mers pe premisa că pot comite infracțiuni fără să plătească, nu s-au bucurat prea mult de statul de om liber și "cinstit", întrucât polițiștii din Huși le-au venit de hac zilele trecute. Este vorba despre C. Florin, în vârsta de 34 de ani, din satul Bălțați, comuna Tătărani care avea de executat o pedeapsă de trei ani și trei luni pentru săvârșirea unei infracțiuni comisă în anul 2013. Atunci acesta a fost implicat într-un conflict și a agresat un consatean care a și decedat. Totodată polițiștii l-au mai reținut și pe P. Ghiorghi, în vârsta de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: