Home » Social » Vasluian găsit mort în casă

Vasluian găsit mort în casă

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost găsit decedat în casă. Acesta locuia singur, într-un apartament din zona Pieței Centrale și era cunoscut cu afecțiuni medicale. Îngrijorat că nu l-a văzut de două săptămâni, un vecin a sunat la 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situați de Urgență Vaslui s-a deplasat la fața locului. Bărbatul, a fost găsit căzut în sufragerie, iar după cum arăta trupul acestuia se pare că a decedat cu multe zile în urmă.
„Un bărbat, de 42 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a fost găsit decedat în casă, după ce vecinul său a sunat la 112 pentru că nu-l mai văzuse de vreo două săptămâni. La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU care l-a găsit pe bărbat căzut jos, în sufragerie, iar după starea în care se afla trupul acestuia reiese că a decedat cu mai mult timp în urmă. În casă nu era nimic răvășit, cheia era în ială, iar din primele cercetări ale polițiștilor de investigații criminale reiese că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni cu violență. Cadavrul bărbatului a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost găsit decedat în casă. Acesta locuia singur, într-un apartament din zona Pieței Centrale și era cunoscut cu afecțiuni medicale. Îngrijorat că nu l-a văzut de două săptămâni, un vecin a sunat la 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situați de Urgență Vaslui s-a deplasat la fața locului. Bărbatul, a fost găsit căzut în sufragerie, iar după cum arăta trupul acestuia se pare că a decedat cu multe zile în urmă. „Un bărbat, de 42 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a fost găsit decedat în casă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Doar pentru atat purtatoarea de vorbe ia o cascheta de bani?

%d blogeri au apreciat: