Home » Social » Vasluian găsit mort în casă

Vasluian găsit mort în casă

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost găsit decedat în casă. Acesta locuia singur, într-un apartament din zona Pieței Centrale și era cunoscut cu afecțiuni medicale. Îngrijorat că nu l-a văzut de două săptămâni, un vecin a sunat la 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situați de Urgență Vaslui s-a deplasat la fața locului. Bărbatul, a fost găsit căzut în sufragerie, iar după cum arăta trupul acestuia se pare că a decedat cu multe zile în urmă.
„Un bărbat, de 42 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a fost găsit decedat în casă, după ce vecinul său a sunat la 112 pentru că nu-l mai văzuse de vreo două săptămâni. La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU care l-a găsit pe bărbat căzut jos, în sufragerie, iar după starea în care se afla trupul acestuia reiese că a decedat cu mai mult timp în urmă. În casă nu era nimic răvășit, cheia era în ială, iar din primele cercetări ale polițiștilor de investigații criminale reiese că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni cu violență. Cadavrul bărbatului a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost găsit decedat în casă. Acesta locuia singur, într-un apartament din zona Pieței Centrale și era cunoscut cu afecțiuni medicale. Îngrijorat că nu l-a văzut de două săptămâni, un vecin a sunat la 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situați de Urgență Vaslui s-a deplasat la fața locului. Bărbatul, a fost găsit căzut în sufragerie, iar după cum arăta trupul acestuia se pare că a decedat cu multe zile în urmă. „Un bărbat, de 42 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a fost găsit decedat în casă,…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Doar pentru atat purtatoarea de vorbe ia o cascheta de bani?

x

Check Also

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...