Home » Justitie » Tânăr din Iași, arestat preventiv după ce a furat la Vaslui

Tânăr din Iași, arestat preventiv după ce a furat la Vaslui

Un tânăr de 25 ani, din județul Iași, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la sfârșitul anului trecut a fost identificat de polițiști și, ulterior, arestat preventiv.
În noaptea de 26 spre 27 ianuarie, gestionarul unei societăți comerciale din satul Rebricea a sesizat polițiștii cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul societății, de unde au sustras mai multe bunuri. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești deplasați la fața locului au stabilit că în noaptea respectivă un bărbat a pătruns în imobil prin forțarea unui geam, a sustras mai multe pachete de țigări, dulciuri, produse de îngrijire corporală, bani, un telefon mobil și mai multe cartele telefonice. În momentul în care s-a declanșat sistemul de alarmă al societății comerciale, bărbatul a părăsit în grabă locul săvârșirii infracțiunii, abandonând bunurile mai voluminoase (a păstrat telefonul mobil și cartelele telefonice). Valoarea bunurilor abandonate a fost stabilită la suma de aproximativ 5.000 lei, iar a celor însușite de aproximativ 600 lei.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, coroborate cu urmele și mijloacele de probă obținute în urma cercetării la fața locului, polițiștii l-au identificat pe Marius H., de 25 ani, din județul Iași (dintr-o comună limitrofă județului Vaslui). Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate de polițiștii vasluieni, la care au participat și polițiști din cadrul IPJ Iași, în curtea locuinței bărbatului au mai fost descoperite cutii cu medicamente, polițiștii stabilind că au fost sustrase dintr-o farmacie din localitatea de domiciliu a lui Marius H.
Tânărul, cunoscut cu antecedente penale pentru același tip de infracțiuni, a fost reținut de către polițiști pentru 24 ore, iar joi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui. Instanța a admis propunerea parchetului și a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Bunurile recuperate au fost predate părții vătămate, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului. (R.N.)

Un tânăr de 25 ani, din județul Iași, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la sfârșitul anului trecut a fost identificat de polițiști și, ulterior, arestat preventiv. În noaptea de 26 spre 27 ianuarie, gestionarul unei societăți comerciale din satul Rebricea a sesizat polițiștii cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul societății, de unde au sustras mai multe bunuri. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești deplasați la fața locului au stabilit că în noaptea respectivă un bărbat a pătruns în imobil prin forțarea unui geam, a sustras mai multe pachete de țigări, dulciuri, produse…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: