Home » National » Udrea: Coldea cere timp pentru a-și rezolva problemele, eventual până mă "rezolvă" pe mine

Udrea: Coldea cere timp pentru a-și rezolva problemele, eventual până mă "rezolvă" pe mine

Deputatul Elena Udrea a scris duminică, pe Facebook, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea „cere timp pentru a-și putea rezolva problemele”, eventual până o va „rezolva” și pe ea.

„Coldea cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile. Eventual, până mă <<rezolvă>> pe mine”, a scris Udrea..

Președintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminică, agenției MEDIAFAX, că audierea conducerii intrerimare a SRI va fi făcută de către comisie după finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse recent de Elena Udrea.

Pop a spus că, în cadrul discuției cu conducerea interimară a Serviciului desfășurată sâmbătă, a luat act de faptul că Serviciul a început verificarea internă standard cu privire la acuzațiile aduse de Elena Udrea și a menționat că acest tip de verificare durează de regulă câteva zile.

El a arătat că a stabilit împreună cu conducerea interimară ca, la audierea care trebuia să aibă loc în cadrul comisiei și care a fost anunțată anterior, ordinea de zi să fie suplimentată cu încă un punct ,vizând verificarea internă standard al Serviciului în cazul Udrea.

Georgian Pop a arătat că trebuie așteptate rezultatele verificării interne standard, întrucât dor acest rezultat constituie răspunsul instituțional și oficial al SRI și că, dacă ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obține decât răspunsul unui singur om.

Sursa: mediafax.ro

Deputatul Elena Udrea a scris duminică, pe Facebook, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea "cere timp pentru a-și putea rezolva problemele", eventual până o va "rezolva" și pe ea. "Coldea cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile. Eventual, până mă &lt;&lt;rezolvă&gt;&gt; pe mine", a scris Udrea.. Președintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminică, agenției MEDIAFAX, că audierea conducerii intrerimare a SRI va fi făcută de către comisie după finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele&hellip;

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: