Home » Justitie » Șantajist prins în flagrant

Șantajist prins în flagrant

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au identificat un bărbat în vârstă de 38 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, care, după comiterea a două infracțiuni de furt din autovehicule, a șantajat proprietarii pentru a le restitui bunurile sustrase.
În dimineața de 9 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Tutova au fost sesizați de un bărbat din localitatea Crivești, cu privire la faptul că, pe timp de noapte, persoane necunoscute i-au spart un geam de la autovehicul și i-au sustras casetofonul, acumulatorul, plăcuțele cu numerele de înmatriculare, roata de rezervă, precum și mai multe documente.
Pe timpul efectuării cercetării la fața locului, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că de la un alt autovehicul au fost sustrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare, casetofonul, bateria și actele autovehiculului. Prejudiciul cauzat prin comiterea celor două infracțiuni de furt calificat este de peste 800 lei.
În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad și Postului de Poliție Tutova a fost identificat Bogdan B., în vârstă de 38 ani, domiciliat în comuna Ghidigeni, județul Galați. După comiterea faptelor, bărbatul a contactat telefonic persoanele vătămate și le-a constrâns să îi înmâneze bani pentru a le restitui bunurile și actele sustrase. De asemenea, acesta a amenințat persoanele vătămate că le va incendia bunuri, dar și locuințele în cazul în care nu vor da curs solicitării.
Polițiștii l-au depistat în flagrant pe Bogdan B. în momentul în care a primit bani de la una din părțile vătămate. În baza autorizației emise de Judecătoria Bârlad, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, unde au fost găsite mai multe bunuri din cele sustrase.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad. Ieri, el a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și santaj. (R.N.)

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au identificat un bărbat în vârstă de 38 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, care, după comiterea a două infracțiuni de furt din autovehicule, a șantajat proprietarii pentru a le restitui bunurile sustrase. În dimineața de 9 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Tutova au fost sesizați de un bărbat din localitatea Crivești, cu privire la faptul că, pe timp de noapte, persoane necunoscute i-au spart un geam de la autovehicul și i-au sustras casetofonul, acumulatorul, plăcuțele cu numerele de înmatriculare, roata de rezervă, precum și mai multe documente. Pe timpul efectuării cercetării la fața…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: