Home » Invatamant » Cinci vasluience, premiante la Festivalul-concurs „Gala Star-Melody” din București

Cinci vasluience, premiante la Festivalul-concurs „Gala Star-Melody” din București

de Roxana NĂSTASĂ

Cinci eleve ale Cercului de Muzică Ușoară, Vocală și Instrumentală de la Palatul Copiilor Vaslui, îndrumate de prof. Alin Bulboacă, au obținut rezultate de excepție la Festivalul–concurs „Gala Star-Melody” din București.

Beatrice Alexandru, Diana Maria Ursulescu, Daria Crețu, Carmen Ana Maria Lupu și Briana Corlățan au demonstrat, încă odată, că la Vaslui sunt copii talentați. Cele cinci eleve ale Cercului de Muzică Ușoară, Vocală și Instrumentală de la Palatul Copiilor Vaslui au participat la Festivalul-concurs „Gala Star-Melody”, ce s-a desfășurat sâmbătă, la Liceul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, obținând, fiecare dintre ele, premii.

Din 160 de copii participanți, din București, Pitești, Galați, Bacău, Focșani, Piatra Neamț, Buzău, Roman, Slatina, Brașov, dar și din Bulgaria și Republica Moldova, micuțele de la Vaslui au ieșit în evidență cu calitățile lor vocale, dovedind că și la noi se face muzică.

Beatrice Alexandru a obținut locul 1 la categoria 4 – 7 ani, Diana Maria Ursulescu – trofeul categoriei 8 ani, Daria Crețu – trofeul categoriei 9 ani, Ana Maria Lupu – 14 ani, locul 1 la secțiunea Interpretare Muzică Ușoară și Briana Corlățan – 10 ani, la categoria „Etno-Pop”, a obținut marele trofeu al festivalului, la această secțiune ea concurând cu copii cu vârste de la 6 la 18 ani.

de Roxana NĂSTASĂ Cinci eleve ale Cercului de Muzică Ușoară, Vocală și Instrumentală de la Palatul Copiilor Vaslui, îndrumate de prof. Alin Bulboacă, au obținut rezultate de excepție la Festivalul–concurs „Gala Star-Melody” din București. Beatrice Alexandru, Diana Maria Ursulescu, Daria Crețu, Carmen Ana Maria Lupu și Briana Corlățan au demonstrat, încă odată, că la Vaslui sunt copii talentați. Cele cinci eleve ale Cercului de Muzică Ușoară, Vocală și Instrumentală de la Palatul Copiilor Vaslui au participat la Festivalul-concurs „Gala Star-Melody”, ce s-a desfășurat sâmbătă, la Liceul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, obținând, fiecare dintre ele, premii. Din 160…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile