Home » Justitie » Patru ani și patru luni închisoare pentru că a vrut să-si violeze vecinele

Patru ani și patru luni închisoare pentru că a vrut să-si violeze vecinele

de Marian MOCANU

Sentință definitivă pentru Ionel George Sălăvăstru care, pentru că a vrut să-și violeze vecinele, va sta după gratii nu mai puțin de patru ani și patru luni. Culmea este că una din victimele sale a reușit să-l fugărească, deși, la 81 de ani, era de patru ori mai în vârstă decât agresorul.

Magistrații Curții de Apel Iași au menținut sentința cu închisoarea dată de colegii lor vasluieni în cazul lui Ionel George Sălăvăstru, din Tanacu, acuzat de tentative de viol.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, a fost trimis în judecată în luna iulie a anului trecut, după ce, în aceeași noapte, aflat sub influiența băuturilor alcoolice, a încercat, pe rând, să-și violeze două vecine. Prima dată, după ce a petrecut o zi întreagă la crâșma din sat, și-a făcut curaj să o atace pe o vecină mai tânără, în vârstă de 40 ani, Chiar dacă i-a rupt hainele și a lovit-o cu pumnii în față, femeia a reușit să scape, astfel că tânărul a fugit. Nemulțumit că nu și-a putut satisface poftele, Sălăvăstru a mai încercat odată, de data aceasta alegând o victimă mai în vârstă care, credea el, e mai docilă. A năvălit peste o femeie de 81 ani, care însă s-a zbătut și a alertat vecinii, tânărul fiind nevoit s-o ia iar la sănătoasa.

Descoperit aproape imediat după comiterea faptelor, Sălăvăstru a fost acuzat de două infracțiuni de tentativă de viol și de violare de domiciliu, acuzații pentru care risca până la zece ani de închisoare.

În ciuda regretelor „sincere” pe care le-a afișat în timpul judecății, judecătorii Tribunalului Vaslui au ținut cont de gravitatea faptelor și forma lor continuată, astfel că l-au condamnat la patru ani și patru luni de închisoare cu executarea pedepsei. Ieri, 9 februarie, magistrații Curții de Apel Iași au menținut decizia omologilor vasluieni, respingând contestația formulată de violatorul fără noroc.

de Marian MOCANU Sentință definitivă pentru Ionel George Sălăvăstru care, pentru că a vrut să-și violeze vecinele, va sta după gratii nu mai puțin de patru ani și patru luni. Culmea este că una din victimele sale a reușit să-l fugărească, deși, la 81 de ani, era de patru ori mai în vârstă decât agresorul. Magistrații Curții de Apel Iași au menținut sentința cu închisoarea dată de colegii lor vasluieni în cazul lui Ionel George Sălăvăstru, din Tanacu, acuzat de tentative de viol. Tânărul, în vârstă de 19 ani, a fost trimis în judecată în luna iulie a anului trecut,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: