Home » Justitie » Prins în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație în Germania

Prins în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație în Germania

de Roxana NĂSTASĂ

O patrulă din cadrul Sectorului Poliție de Frontieră Huși a descoperit în trafic o persoană care conducea un autoturism care figura radiat din circulație în Germania.

În data de 10 februarie, la ora 13.45, o patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși/ITPF Iași, care executa o misiune specifică de supraveghere și control în zona de competență, a oprit pe raza localității de frontieră Huși un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în Germania, condus de cetățeanul român Mircea I., în vârstă de 62 de ani.
Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta documente privind proprietarul autoturismului, proveniența acestuia, inspecția tehnică periodică și polița de asigurare tip carte verde, fapt pentru care lucrătorii vamali au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Germania din data de 14.11.2014.
În legătură cu cele constatate Mircea I. a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetățean din localitatea Iași, dar că acesta din urmă nu i-a dat documentele autoturismului.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit acestuia dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

de Roxana NĂSTASĂ O patrulă din cadrul Sectorului Poliție de Frontieră Huși a descoperit în trafic o persoană care conducea un autoturism care figura radiat din circulație în Germania. În data de 10 februarie, la ora 13.45, o patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși/ITPF Iași, care executa o misiune specifică de supraveghere și control în zona de competență, a oprit pe raza localității de frontieră Huși un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în Germania, condus de cetățeanul român Mircea I., în vârstă de 62 de ani. Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta documente privind proprietarul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: