Home » Justitie » Traficanții de carne vie din Băcani, în continuare în arest

Traficanții de carne vie din Băcani, în continuare în arest

de Marian MOCANU

 Deși au sperat să scape de arestul preventiv, Mariei-Lorenna Dragomir și lui Mihai-Constantin Crăciun li s-au prelungit mandatele de arestare preventivă cu încă 60 de zile. Cei doi sunt cercetați pentru trafic de persoane și lipsire de libertate, după ce au sechestrat o femeie pe care, sub amenințări, au obligat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați din Băcani.

 La începutul lunii ianuarie, o bârlădeancă i-a propus unei femei în vârstă de 34 de ani s-o conducă la Bârlad, cu o scurtă oprire la Băcani, unde chipurile avea treabă la o rudă. Acolo, femeia a fost sechestrată, bătută și amenințată pentru a fi convinsă să facă sex cu mai mulți bărbați din zonă. Clienții erau aduși de gazdă, Mihai Crăciun și plăteau cu băutură, alimente sau alte bunuri pentru a face sex cu victima.

După mai multe ore de chin, femeia a reușit să scape, asta după ce unul din bărbații care au fost martori la calvarul ei a anunțat poliția. Urmare a anchetei, Maria Lorenn Dragomir, cea care a convins femeia și Mihai Constantin Crăciun, proprietarul locuinței, au fost arestați preventiv, alți doi bărbați, Dorin Gache și Marian Ciprian Copilu, fiind cercetați sub control judiciar.

Ieri, la Tribunalul Vaslui judecătorii au decis prelungirea cu alte 60 zile a mandatului de arestare preventivă pentru Dragomir și Crăciun, respingând și cererea celorlalți doi inculpați de ridicare a controlului judiciar.

Maria Lorenn Dragomir este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și lipsire de libertate, Mihai Constantin Crăciun este acuzat de trafic de persoane iar ceilalți doi, Copil și Gache, sunt acuzați de viol. Dacă vor fi găsiți vinovați, Crăciun și Dragomir riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare cu executare.

de Marian MOCANU  Deși au sperat să scape de arestul preventiv, Mariei-Lorenna Dragomir și lui Mihai-Constantin Crăciun li s-au prelungit mandatele de arestare preventivă cu încă 60 de zile. Cei doi sunt cercetați pentru trafic de persoane și lipsire de libertate, după ce au sechestrat o femeie pe care, sub amenințări, au obligat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați din Băcani.  La începutul lunii ianuarie, o bârlădeancă i-a propus unei femei în vârstă de 34 de ani s-o conducă la Bârlad, cu o scurtă oprire la Băcani, unde chipurile avea treabă la o rudă. Acolo, femeia a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: