Home » National » Traian Băsescu, la prima apariție televizată după terminarea mandatului

Traian Băsescu, la prima apariție televizată după terminarea mandatului

Fostul președinte Traian Băsescu urmează să participe, luni, la o emisiune la TVR, aceasta fiind prima sa apariție televizată de la încheierea mandatului de șef al statului.

Traian Băsescu este invitat la emisiunea “Vorbește liber!”, de la TVR 1, care va fi difuzată luni seară, de la ora 21.00.

Un anunț în acest sens a fost postat pe pagina de Facebok a emisiunii.

Realizatorul emisiunii, Sorin Avram, a declarat pentru MEDIAFAX că dorește să abordeze cu fostul președinte toate problemele de actualitate.

“Voi aborda toate temele la zi. Am transmis domnului Traian Băsescu temele și a fost de acord cu ele”, a precizat Avram.

Din 21 decembrie 2014, când și-a încheiat cel de-al doilea mandat, fostul președinte nu a mai participat la nicio emisiune televizată și a transmis că se simte foarte bine în mijlocul familiei.

Nici în ultimele două săptămâni la izbucnirea scandalului privind-o pe Elena Udrea, Traian Băsescu nu a acordat interviuri în care să explice poziția sa în legătură cu situația acesteia și cu declarațiile pe care fostul lider al PMP le-a făcut. În schimb, el a participat la Congresul PMP, unde a făcut câteva precizări pe acest subiect.

De asemenea, el s-a dus, miercuri, la sediul PMP, pentru a-și lua în primire biroul care i-a fost amenajat încă din luna decembrie a anului trecut.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: