Home » Justitie » Copilă accidentată după ce a vrut să traverseze fără să se asigure

Copilă accidentată după ce a vrut să traverseze fără să se asigure

de Roxana NĂSTASĂ

O copliă de 12 ani a fost acroșată, joi, de o mașină, pe raza localității Puiești, după ce a pătruns pe carosabil fără să se asigure.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bârlad deplasați la locul producerii accidentului au stabilit că șoferul, Ianoș B., în vârstă de 44 ani, din comuna Voinești, conducea un autovehicul pe DJ 243, pe raza localității Puiești. La un moment dat, a acroșat o minoră în vârstă de 12 ani, din comuna Puiești, care a pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure.
Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost internată cu diagnosticul „fractură femur“.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, acestuia i-au fost prelevate și mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Roxana NĂSTASĂ O copliă de 12 ani a fost acroșată, joi, de o mașină, pe raza localității Puiești, după ce a pătruns pe carosabil fără să se asigure. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bârlad deplasați la locul producerii accidentului au stabilit că șoferul, Ianoș B., în vârstă de 44 ani, din comuna Voinești, conducea un autovehicul pe DJ 243, pe raza localității Puiești. La un moment dat, a acroșat o minoră în vârstă de 12 ani, din comuna Puiești, care a pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. bai frate nu pot sa inteleg, daca plodul sare in fata masinii intr-o secunda, vreau sa stiu cum dracu opresti cel putin 1 tona de fiare in mai putin de acea secunda?.

%d blogeri au apreciat: