Home » Invatamant » Acțiune a jandarmilor la Liceul din Codăești

Acțiune a jandarmilor la Liceul din Codăești

de Roxana NĂSTASĂ

Vineri, la Liceul „Ștefan cel Mare” Codăești a fost desfășurată o nouă acțiune a jandarmilor  în cadrul proiectului „Împreună putem avea succes” care se desfășoară în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Proiectul  urmărește prevenirea și diminuarea abandonului școlar și a delicvenței juvenile, cunoașterea și respectarea legislației în domeniul organizării și desfășurării adunărilor publice și a competițiilor sportive, dar și lărgirea ariei de recrutare pentru instituțiile de învățământ din Ministerului Afacerilor Interne.

La activitate au participat subprefectul județului, Mircea Gologan, Valeriu Caragață – administratorul public al județului, cadre din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, elevi și profesori.

Celor 50 de elevi prezenți, li s-au prezentat aspecte legate de promovarea unui comportament bazat pe respect reciproc, prevenirea victimizării minorilor, dar și aspecte legate de cunoașterea legislației în domeniul respectării ordinii și liniștii publice.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui în parteneriat cu  Consiliul Județean Vaslui și cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, prin activitățile de prevenire, se implică activ în formarea și educarea tinerilor, urmărindu-se scăderea numărului faptelor de natură contravențională și infracțională.

de Roxana NĂSTASĂ Vineri, la Liceul „Ștefan cel Mare” Codăești a fost desfășurată o nouă acțiune a jandarmilor  în cadrul proiectului „Împreună putem avea succes” care se desfășoară în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. Proiectul  urmărește prevenirea și diminuarea abandonului școlar și a delicvenței juvenile, cunoașterea și respectarea legislației în domeniul organizării și desfășurării adunărilor publice și a competițiilor sportive, dar și lărgirea ariei de recrutare pentru instituțiile de învățământ din Ministerului Afacerilor Interne. La activitate au participat subprefectul județului, Mircea Gologan, Valeriu Caragață – administratorul public al județului, cadre din Inspectoratul de Jandarmi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: