Home » Social » Polițiștii bârlădeni, în doliu

Polițiștii bârlădeni, în doliu

de Simona MIHĂILĂ

Veste tristă, ieri, la Bârlad, mai ales pentru polițiștii bârlădeni: Ciprian Bordeianu, agent șef principal de poliție din cadrul Biroului Rutier Bârlad, a încetat din viață la vârsta de doar 41 de ani.

De circa un an, tânărul om al legii suferea de o necruțătoare, pe care a încercat să o trateze.

„Pierderea acestuia lasă durere, păreri de rău și un gol imens greu de acoperit. A fost un om modest, discret, corect, harnic, un bun soț și părinte, un devotat polițist, un prieten loial și un coleg de nădejde. A fost alături de cei aflați la nevoie, s-a implicat cu responsabilitate și competență în realizarea sarcinilor profesionale, a fost un polițist care ne-a impresionat prin dăruirea și seriozitatea sa. Regretăm profund dispariția bunului nostru coleg a cărui amintire o vom păstra veșnic vie. Transmitem sincere condoleanțe familiei supusă la o asemenea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite prin intermediul unui comunicat de presă comisar-șef de poliție Vasile Chelaru, șeful Poliției Bârlad.

Agentul șef principal de poliție Ciprian Bordeianu a absolvit în 1996 Școala de agenți de poliție, fiind încadrat în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui ca ajutor șef post, iar din luna martie 1997 și-a desfășurat activitatea ca agent de poliție rutieră la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Bârlad.

Era căsătorit și avea un copil.

de Simona MIHĂILĂ Veste tristă, ieri, la Bârlad, mai ales pentru polițiștii bârlădeni: Ciprian Bordeianu, agent șef principal de poliție din cadrul Biroului Rutier Bârlad, a încetat din viață la vârsta de doar 41 de ani. De circa un an, tânărul om al legii suferea de o necruțătoare, pe care a încercat să o trateze. „Pierderea acestuia lasă durere, păreri de rău și un gol imens greu de acoperit. A fost un om modest, discret, corect, harnic, un bun soț și părinte, un devotat polițist, un prieten loial și un coleg de nădejde. A fost alături de cei aflați la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile