Home » Sanatate » Fetele-s "fruncea"

Fetele-s "fruncea"

de Mihaela NICULESCU

În week-end-ul trecut, la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, s-a înregistrat un număr destul de mare de nașteri. Cincisprezece copilași au văzut lumina zilei la maternitatea din Bârlad – opt fete și șapte băieți. De Sfântul Valentin, pe 14 februarie, s-au născut cinci copii, semn că patronul îndrăgostiților a fost generos cu unele mămici, aducându-le încă un motiv de bucurie.
„Acest număr este unul destul de semnificativ raportat la media nașterilor dintr-un week-end”, a declaratdr. Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului bârlădean.
De la începutul anului și până ieri, fetițele conduc ca număr în topul nou-născuților. Astfel, din cele 174 de copii născuți în acest an la maternitatea bârlădeană, 92 sunt fete și doar 82 sunt băieți.

de Mihaela NICULESCU În week-end-ul trecut, la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, s-a înregistrat un număr destul de mare de nașteri. Cincisprezece copilași au văzut lumina zilei la maternitatea din Bârlad – opt fete și șapte băieți. De Sfântul Valentin, pe 14 februarie, s-au născut cinci copii, semn că patronul îndrăgostiților a fost generos cu unele mămici, aducându-le încă un motiv de bucurie. „Acest număr este unul destul de semnificativ raportat la media nașterilor dintr-un week-end”, a declaratdr. Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului bârlădean. De la începutul anului și până ieri, fetițele conduc ca număr în topul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: