Home » Social » S-a epuizat prima serie de bilete de tratament!

S-a epuizat prima serie de bilete de tratament!

de Roxana NĂSTASĂ

Prima serie de bilete de tratament balnear de anul acesta alocată județului Vaslui s-a epuizat. Numărul de cereri depuse de pensionari a fost atât de mare, încât este necesară o suplimentare a biletelor.

Cele 50 de bilete de tratament balnear pentru pensionari, dintre care șapte gratuite, în stațiunile Covasna, Olănești, Pucioasa și Nicolina, care s-au acordat în județ pentru prima serie de pe 16 februarie, s-au epuizat. În afara acestora, reprezentanții Casei Județene de Pensii Vaslui au mai cerut o suplimentare, având în vedere numărul mare de solicitări. Așa că, pensionarii doritori pot depune cereri la sediul instituției și vor avea șansa să plece într-o stațiune 16 zile și să beneficieze de tratament balnear timp de 12 zile.

„S-au epuizat toate biletele din prima serie și s-a mai cerut o suplimentare având în vedere numărul mare de solicitări. Nu știm însă exact numărul de bilete suplimentate” a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.

Cert este că majoritatea pensionarilor care doresc să meargă în stațiune, au șansa să beneficieze dacă depun cerere. Ierarhizarea acestora este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri. Prima serie de tratament a început pe 16 februarie, iar următoarea va fi pe 4 martie.

de Roxana NĂSTASĂ Prima serie de bilete de tratament balnear de anul acesta alocată județului Vaslui s-a epuizat. Numărul de cereri depuse de pensionari a fost atât de mare, încât este necesară o suplimentare a biletelor. Cele 50 de bilete de tratament balnear pentru pensionari, dintre care șapte gratuite, în stațiunile Covasna, Olănești, Pucioasa și Nicolina, care s-au acordat în județ pentru prima serie de pe 16 februarie, s-au epuizat. În afara acestora, reprezentanții Casei Județene de Pensii Vaslui au mai cerut o suplimentare, având în vedere numărul mare de solicitări. Așa că, pensionarii doritori pot depune cereri la sediul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: