Home » Administratie » Autorizații pentru vânzarea mărțișoarelor

Autorizații pentru vânzarea mărțișoarelor

de Roxana NĂSTASĂ

Sărbătoarea mărțișorului se apropie cu pași repezi, iar primăriile încep să dea startul la eliberarea autorizațiilor temporare pentru comercializarea simbolului primăverii, podoabelor și cadourilor specifice perioadei.

Producătorii și comercianții pot solicita la Primăria Vaslui autorizații pentru expunerea și comercializarea de mărțișoare și felicitări în spațiile special destinate în oraș.

În acest an comercializarea mărțișoarelor pe raza municipiului Vaslui va începe pe data de 24 februarie și se va încheia pe 9 martie.

„Până în prezent s-au primit un număr de aproximativ 15 cereri din partea comercianților care doresc să vândă mărțișoare în Piața Centrală și un număr de 10 cereri primite din partea comercianților care doresc să vândă mărțișoare în Piața Traian. Comercianții care doresc o tarabă trebuie să achite taxa de 12 lei/zi sau 6 lei/mp. Până în prezent sunt primite cerereri din partea comercianților din Brăila, Horund, Bârlad și Vaslui” a declarat Radu Bobică, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Sărbătoarea mărțișorului se apropie cu pași repezi, iar primăriile încep să dea startul la eliberarea autorizațiilor temporare pentru comercializarea simbolului primăverii, podoabelor și cadourilor specifice perioadei. Producătorii și comercianții pot solicita la Primăria Vaslui autorizații pentru expunerea și comercializarea de mărțișoare și felicitări în spațiile special destinate în oraș. În acest an comercializarea mărțișoarelor pe raza municipiului Vaslui va începe pe data de 24 februarie și se va încheia pe 9 martie. „Până în prezent s-au primit un număr de aproximativ 15 cereri din partea comercianților care doresc să vândă mărțișoare în Piața Centrală și un număr…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile